Bestratingen

Voor Bedrijven

Of het nu gaat om groot grondverzet of de bestrating van straten en parkeerplaatsen, ons bestratingsbedrijf heeft de middelen en de mensen in huis om elk straatwerk op professionele wijze uit te voeren. Voor bedrijven en gemeenten verzorgen wij bestrating op grote en kleine schaal. Voor elk project, groot of klein, maken wij een sluitend plan van aanpak. We houden rekening met de infrastructuur van de locatie en de wensen van de opdrachtgever. Kiest u voor ter Maat bestrating, infra & slooptechniek, dan kiest u voor transparante communicatie, korte lijnen en kwaliteit tegen een goede prijs.

Goed uitgevoerd straatwerk is een vak apart. Zoekt u een vakbekwaam bestratingsbedrijf, dan is ter Maat bestratingen, infra & slooptechniek voor u de aangewezen partij. Wij maken gebruik van de beste mensen, machines en materialen om elk project tot een goed einde te brengen.

Meer over bedrijven
IMG_5770
textimage3
multiple 11

Voor Particulieren

De bestrating is een belangrijk onderdeel van uw droomtuin. Wilt u mooi straatwerk waar u de komende jaren geen omkijken naar heeft? Onze stratenmakers maken het mogelijk. Of het nu gaat om de aanleg van sierbestrating, tuinonderhoud of het ophogen van uw oprijlaan of terras, met ter Maat bestratingen, infra & slooptechniek kiest u voor een vakbekwaam bestratingsbedrijf en kwaliteit tegen een goede prijs.
Onze dienstverlening gaat verder dan het straatwerk alleen. Wij denken met u mee en geven advies. Met uw ideeën en onze jarenlange ervaring, komen we tot een eindresultaat waar u trots op zult zijn. Naast de (sier)bestrating en het grondwerk, verzorgen wij ook de aanplant van bomen en de aanleg van vijver en gazon.

Kijk verder op onze website om de projecten en mogelijkheden van ons bestratingsbedrijf te bekijken. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer over particulieren