Particulieren

Uw tuin laten bestraten

Uw tuin is de plek waar u kunt ontspannen en genieten van het buitenleven. De (sier)bestrating is een belangrijk element in uw tuin. Goed aangelegd straatwerk is de basis van uw tuin, het verbindt verschillende onderdelen en is onderhoudsvriendelijk. Onze stratenmakers hebben veel vakkennis en zorgen dat u jaren kunt genieten van de aangelegde paden, het terras of de oprit. U wilt tenslotte niet een terras dat verzakt.

Wij houden bij het bestraten van uw tuin rekening met verschillende factoren. Natuurlijk staan uw wensen voorop, maar we kijken ook naar de lokale omstandigheden, het gebruik en de hoeveelheid onderhoud. Elke tuin is maatwerk en dankzij onze ervaring en vakbekwame stratenmakers kunnen wij u goed adviseren over de sierbestrating die past bij uw wensen.

Van ondergrond tot bestrating

Bij de bestrating die wij in tuinen leggen houden onze stratenmakers rekening met onkruidwering. De ondergrond en de vulling tussen de stenen zorgen dat onkruid tussen de tegelnaden wordt tegengegaan. Stenen zijn verkrijgbaar is vrijwel elke vorm en structuur, voor elke wens is er wel een passende steen te vinden. Wij denken met u mee en geven u advies zodat u geniet van aantrekkelijke bestrating op uw terrein.

Als wij (sier)bestrating leggen is duurzaamheid altijd ons uitgangspunt. U zult daarom jaren genieten van de bestrating die door ter Maat bestrating, infra en slooptechniek is gelegd.

Hoe gaan we te werk

Wanneer u contact met ons opneemt, maken we een afspraak om bij u op bezoek te komen. Samen bespreken we uw ideeën en geven wij u advies over de mogelijkheden die er zijn. Wij maken een plan van aanpak en een begroting en leggen die aan u voor. Als alles akkoord is gaan we aan het werk en zorgen wij voor een perfect eindresultaat. Wij verzekeren u dat onze bestrating perfect is en jaren meegaat.