Betonzagen

Ter Maat b.v. is de specialist op het gebied van betonzagen. Wat is betonzagen, wat zijn de voordelen en waarom kiest u voor ter Maat b.v.? Wij leggen het graag aan u uit.

Wat voor soort manieren van zagen en waar is dit goed voor?

U zult zich vast afvragen welke zaagwerkzaamheden uitgevoerd kunnen worden door ter Maat b.v. Met gebruik van ons gecertificeerde zaaggereedschap gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Ter Maat b.v. is gespecialiseerd in diverse betonzaagwerkzaamheden, in zowel wanden als vloeren.

Wandzagen

Wilt u een nieuwe deur, raam of een overige opening in een bestaande betonnen wand? Dan bent u bij ter Maat b.v. aan het juiste adres. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden met u door te spreken.

Vloerzagen

Bent u van plan om een betonnen vloer eruit te slopen en heeft u geen zin om de vloer er volledig uit te moeten breken? Dan is het vloerzagen de perfecte oplossing. Ter Maat b.v. helpt u graag met het zagen en verwijderen van uw betonnen vloer. Ook klussen zoals het zagen van trapgaten in verdiepingsvloeren is voor ons geen probleem. Al onze zaagwerkzaamheden kunnen stofvrij uitgevoerd worden.

De voordelen van betonzagen

Het betonzagen bij ter Maat b.v. brengt vele voordelen met zich mee. Eén van de voordelen is dat wij het betonzagen op een snelle en professionele wijze uitvoeren. Hierdoor verwijderen wij gemakkelijker het beton en ook gaat dit veel sneller dan wanneer dit handmatig eruit gehakt moet worden. Er ontstaat ook een minder grote kans op beschadigingen omdat onze werkzaamheden zorgvuldig uitgevoerd worden door medewerkers met jarenlange ervaring. Tot slot zagen wij altijd met een rechte zaaglijn en zorgen onze betonzagen voor weinig stofvorming.

Zagen bij ter Maat b.v.

Ter Maat b.v. ontlast u graag met het betonzagen en gaat graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en komen graag langs om de werkzaamheden te bekijken. Wij werken op een veilige en verantwoorde manier en zijn VCA gecertificeerd.

 

Wilt u dat wij uw zaag, frees of boorwerkzaamheden uit komen voeren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.