Boren

Ter Maat b.v. is gespecialiseerd in het boren met diverse maten in verschillende beton- en steensoorten. Denk hierbij aan het boren in beton, metselwerk, cellenbeton, silicaatsteen en nog meer. Onze dienst kan ingezet worden voor het boren van gaten vanaf 20mm tot en met gaten van 500mm. Dient er een gat geboord te worden in een maat die hierbuiten valt? Neem dan gerust contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Ter Maat b.v. gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

Betonboren

Ter Maat b.v. kan boren in beton, maar ook in diverse steensoorten. Met een betonboor wordt een gat met de gewenste diameter in een muur (verticaal), vloer of plafond ( horizontaal) of onder een bepaalde hoek geboord. De boormachine wordt altijd stevig verankerd zodat de werkzaamheden veilig en zorgvuldig uitgevoerd kunnen worden.

Wanneer kies ik voor betonboren en wat zijn de voordelen van betonboren?

Ter Maat b.v. boort op een snelle en veilige manier gaten in verschillende diameters op een locatie naar wens. Wij ontlasten u volledig in het boren van gaten in verschillend (hard) materiaal. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen op het moment dat u spotjes in het plafond wilt integreren, als u kokers naar buiten wilt leiden voor de installatie van een ventilatiesysteem, als u elektriciteit in uw huis door wilt trekken naar een andere kamer of verdieping en ook wanneer u sanitaire leidingen door wilt trekken kan dit door middel van betonboringen.

Boren bij ter Maat b.v.

Ter Maat b.v. kan betonboren op een locatie naar wens. Wij komen graag bij u langs om de boorwerkzaamheden voor u uit te voeren. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het betonboren en ontlasten u graag met de betreffende werkzaamheden. Voor wij een klus aannemen gaan wij graag met u in gesprek om te overleggen wat wij voor u kunnen betekenen. Wij komen graag bij u langs om de opdracht te bekijken.

Bent u benieuwd of wij u kunnen helpen met onze boorwerkzaamheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.