De nieuwe mobiele zagerij van ter Maat b.v.

Sinds kort beschikt ter Maat b.v. over een unieke mobiele zagerij. Met de komst van de mobiele zagerij wil ter Maat b.v. zich onderscheiden en op deze manier kunnen zij hun klanten nog beter van dienst zijn.

Onze unieke mobiele zagerij.

Onze unieke mobiele zagerij.

De eerste werkzaamheden met onze mobiele zagerij zijn een feit. De afgelopen dagen hebben onze medewerkers gebruik gemaakt van onze unieke mobiele zagerij. Met onze mobiele zagerij onderscheiden wij ons binnen de markt en is ter Maat b.v. nog flexibeler inzetbaar.

Werkzaamheden

Met onze mobiele zagerij voeren wij verschillende werkzaamheden uit zoals het zagen van passtukken voor beton- en gebakken bestrating, het zagen van gevelstenen en andere diverse steenmaterialen. Tot slot kunnen wij met onze mobiele zagerij allerlei soorten bestratingen zagen op een locatie naar wens. Heeft u een specifieke vraag over de werkzaamheden van onze mobiele zagerij? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Onze diensten

Al onze diensten leveren wij zowel aan zakelijke als particulieren klanten. Door de jarenlange ervaring heeft ter Maat b.v. zowel particulieren klanten als zakelijke klanten. Bij ter Maat b.v. staat kwaliteit voorop. Vandaar dat zowel zakelijke als particulieren klanten naar ons toekomen met de vraag of wij onze diensten aan hen kunnen leveren. Door het brede aanbod aan werkzaamheden is ter Maat zeer divers inzetbaar en hebben wij voor iedere klantvraag een passende oplossing. Ga je voor kwaliteit? Dan kies je voor ter Maat b.v.

Contact

Ben jij benieuwd wat wij met onze mobiele zagerij voor jou of jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande gegevens:
E: info@termaatbv.nl
T: +31 6 20 84 76 21

Ben je geïnteresseerd in de bovengenoemde werkzaamheden of naar wat wij nog meer doen? Klik dan hier.

Werken bij ter Maat b.v.?

Door de toenemende drukte zijn wij op zoek naar verschillende medewerkers voor diverse functies. Ben jij werkzoekende en wil jij aan de slag bij een jong, gepassioneerd bedrijf met verschillende doorgroeimogelijkheden? Bekijk dan snel onze huidige, openstaande vacatures.

Wil je meer weten of dit nieuwsitem?
Neem dan contact met ons op.