Frezen

Heeft u een bestaande betonvloer met krassen of vlekken, of is de beschermlaag aan vernieuwing toe? Dan biedt ter Maat b.v. de mogelijkheid om uw betonvloer er weer als nieuw uit te laten zien door betonfrezen. Tijdens het vrezen van de betonvloer wordt er namelijk een dun laagje van de vloer verwijderd. Dit doen wij met onze speciaal ontworpen freesmachines. De klant bepaalt zelf of er enkele millimeters of centimeters beton gefreesd moet worden.  Ter Maat b.v. gaat graag met u in gesprek om de mogelijkheden met u door te nemen.

Waarvoor is beton frezen nuttig en wanneer doen we dit?

Onze freeswerkzaamheden kunnen we zowel in betonnen vloeren als in betonnen wanden uitvoeren. Het frezen van sleuven is bijvoorbeeld ideaal om vloerverwarming mooi weg te werken of om kabels weg te werken in de muur. Ook kan het frezen ingezet worden om een dun, beschadigde laag van uw huidige betonvloer te verwijderen zodat uw vloer er weer als nieuw uitziet en er een nieuwe beschermlaag aangebracht kan worden. Ook op het moment wanneer u van plan bent om een gietvloer aan te leggen kunnen wij de huidige vloer enkele millimeters dunner maken door onze freeswerkzaamheden. Hierdoor wordt er meer ruimte gecreëerd voor de nieuwe vloer en dit zorgt er ook voor dat de nieuwe gietvloer zich beter kan hechten.

De voordelen van frezen bij ter Maat b.v.

Het frezen van beton is een complexe klus waarbij wij aanraden dit altijd uit te laten voeren door een gespecialiseerd bedrijf zoals ter Maat b.v. Onze werkzaamheden worden op een zorgvuldige en professionele wijze uitgevoerd. Dit allemaal doen wij op een stofarme manier. Tevens zijn wij in te schakelen voor zowel kleine als grote oppervlakten. Ter Maat b.v. beschikt over professioneel gereedschap en wij zijn VCA gecertificeerd.

 

Bent u geïnteresseerd in onze freeswerkzaamheden en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.