Zagerij

De mobiele zagerij van ter Maat b.v. is vanaf heden beschikbaar voor gebruik. Met de unieke combinatie van onze Iveco bus, een grote aanhangwagen en professioneel personeel is onze mobiele zagerij in te zetten voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Maar wat is een mobiele zagerij,  wat kan ter Maat b.v. hier allemaal mee en welk voordeel heeft u als klant van onze mobiele zagerij? Wij leggen dit graag aan u uit.

 

De combinatie van onze Iveco bus en de mobiele zagerij.

Wat is een mobiele zagerij?

De mobiele zagerij van ter Maat b.v. ,is zoals te zien op de bovenstaande foto, een combinatie van onze Iveco bus met daarachter een grote aanhangwagen waarin wij diverse zaagwerkzaamheden uit kunnen voeren. Doordat ter Maat b.v. beschikt over deze unieke combinatie kunnen wij verschillende zaagwerkzaamheden uitvoeren op locatie. Heeft u een zaagklus maar beschikt u niet over het juiste gereedschap en de juiste vaardigheden? Ons ervaren personeel helpt u graag, op een locatie naar wens, met het zagen van verschillende materialen.

 

Welke werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden met onze mobiele zagerij?

Nu ter Maat b.v. beschikt over deze unieke combinatie kunnen wij ons nog meer onderscheiden binnen de markt en zijn wij nog flexibeler inzetbaar. Door deze manier van verticale integratie hopen wij onze klanten nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn zonder gebruik te hoeven maken van derden. Maar welke werkzaamheden kunnen er zoal uitgevoerd worden met onze mobiele zagerij? Met onze mobiele zagerij voeren wij verschillende werkzaamheden uit zoals het zagen van passtukken voor beton- en gebakken bestrating, het zagen van gevelstenen en andere diverse steenmaterialen. Heeft u een zaagklus en bent u benieuwd of wij dit voor u uit kunnen voeren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Ter Maat b.v gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

Geniet van het gemak die onze mobiele zagerij u biedt.

Geniet van het gemak van onze mobiele zagerij. Ter Maat b.v ontlast u graag met het zagen van verschillende stenen. Wij komen bij u langs op een locatie naar wens en voeren graag de zaagwerkzaamheden voor u uit. Onze werkzaamheden voeren wij uit voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Zo voeren wij grote klussen uit waarbij velen meters gezaagd moeten worden. Maar ook voor kleinere klussen kunt u ter Maat b.v. inschakelen voor professionele zaagwerkzaamheden. Onze medewerkers hebben veel ervaring in hun werkzaamheden. Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf die zaagwerkzaamheden uitvoert tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij ter Maat b.v. aan het juiste adres.