Slooptechniek

Zorgvuldig en vakkundig sloopwerk

Een bedrijfspand, woning of fabriekspand laten slopen? Bij ter Maat bestratingen, infra & slooptechniek bent u aan het juiste adres. Door heel Nederland voeren wij sloopwerkzaamheden uit.

Het klinkt vaak leuk om iets te mogen slopen, maar er komt best veel kijken bij het uitvoeren van sloopwerkzaamheden. Wij zorgen dat de sloopwerkzaamheden zorgvuldig en vakkundig worden uitgevoerd. Voor we beginnen met het sloopwerk, voeren wij vooronderzoek uit en maken we een sloopplan. Het is voor ons belangrijk dat u goed op de hoogte bent van de werkzaamheden en de planning, daarom kiest u met ons voor één aanspreekpunt en duidelijke communicatie.

Het adres voor renovatiesloopwerk

Sloopwerkzaamheden aan uw aanstaande renovatie? Bij renovatiesloopwerk is het extra belangrijk dat er zorgvuldig, stofarm en trillingsvrij wordt gewerkt. Vloeren en paden schermen we volledig af, ter bescherming van de werkplek. Als wij klaar zijn met de renovatiesloopwerkzaamheden, is de ruimte schoon en opgeruimd. U kunt direct starten met uw renovatie.

Is de klus geklaard?

Veel materiaal dat vrijkomt tijdens het sloopwerk kan worden hergebruikt of tot nieuwe grondstof verwerkt. Restafval leveren wij aan bij een erkende afvalverwerker.

Neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor uw project kunnen betekenen.

Contact opnemen