ter Maat: van eenmanszaak naar b.v.

Velen kennen ons bedrijf onder de naam ter Maat bestratingen. Na jarenlang hard te hebben gewerkt om een gezond en betrouwbaar bedrijf op te zetten, hebben we dit jaar de overstap gemaakt naar een besloten vennootschap. Vol trots willen wij jullie laten weten dat ons bedrijf vanaf heden verder zal gaan onder de naam ter Maat b.v.

Historie

6 jaar geleden is ter Maat bestratingen begonnen met het aanleggen van verschillende bestrating werkzaamheden. Waar het begon als een eenmanszaak met minimale beschikking over materiaal en één werknemer in loondienst, is ter Maat b.v. uitgegroeid tot een bekend begrip in de regio. Deze naamsbekendheid is vooral te danken door de kwalitatieve werkzaamheden die ter Maat b.v. verricht. Door de gestage groei van de afgelopen jaren is ter Maat b.v. uitgegroeid tot een bekend, betrouwbaar en professioneel bedrijf.

In de loop der jaren heeft ter Maat b.v. er voor gekozen om haar klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn door het aanbieden van diverse werkzaamheden. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals bestratingen, grondverzet, rioolwerken en sloopwerkzaamheden. Ook bent u bij ter Maat b.v. aan het juiste adres voor boor, frees- en zaagwerkzaamheden. Met de nieuwe Scania vrachtwagen kunt u bij ons ook terecht voor onder andere aan- en afvoer van bouwmaterialen, containertransport, machinetransport, nieuwbouwtransport en nog veel meer.

Wat valt er onder ter Maat b.v.?

Onder ter Maat b.v. hebben wij verschillende werkzaamheden gecategoriseerd. Door onze werkzaamheden te categoriseren is het voor onze klanten duidelijker welke werkzaamheden ter Maat b.v. uitvoert. Maar wat houden de verschillende werkzaamheden binnen ter Maat b.v. in? Hieronder een korte uitleg.

De 4 gecategoriseerde diensten van ter Maat b.v.

Ter Maat b.v. bestratingen, infra & slooptechniek


Ter Maat b.v. verzorgt bestrating werkzaamheden voor bedrijven, gemeenten en particulieren. Voor bedrijven en gemeenten verzorgen wij bestrating op grote en kleine schaal. Voor ieder project maken wij een professioneel plan van aanpak en houden wij rekening met de infrastructuur van de locatie en de wensen van de opdrachtgever. Zoekt u een betrouwbaar bedrijf voor uw eigen tuin? Ter Maat b.v. is gespecialiseerd in het aanleggen van sierbestrating, tuinonderhoud, het ophogen van bijvoorbeeld uw oprijlaan of terras, aanplanting van bomen en aanleg van vijver en gazon. Wij denken graag met u mee en geven u een vrijblijvend advies om samen tot een uitstekende eindresultaat te komen. Met ter Maat bestratingen, infra & slooptechniek kiest u voor een vakbekwaam bestratingsbedrijf en kiest u voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Ter Maat b.v. landmeten en uitzetten


Tijdens het landmeten kan ter Maat b.v. verschillende metingen uitvoeren zoals situatie- en hoogtemetingen, revisiemetingen, kadastrale grensbepalingen, oppervlaktebepalingen en volumemetingen. Bij uitzetten moet u denken aan verharding, asfalt uitcijfering, puinbaan, watergangen en depotmetingen. Door goed te meten en uit te zetten kunnen nieuwe bouwprojecten precies in de bestaande situatie worden ingepast. Het is van belang om deze metingen altijd uit te laten voeren door een professioneel bedrijf. Voor het inmeten en uitzetten van gehele projecten bent u bij ter Maat b.v. aan het juiste adres.

 

Ter maat b.v. mobiele zagerij, betonzagen, boren & frezen


Door de toename in vraag heeft ter Maat b.v. besloten om een eigen mobiele zagerij aan te schaffen. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor verschillende werkzaamheden zoals verschillende boor, frees– en zaagwerkzaamheden in beton, steen of asfalt, gaten boren voor onder andere mechanische ventilatiesystemen, zagen van deursparingen en sleuven zagen voor elektra en vloerverwarmingen.

Ter maat b.v. transport en handel


Met de komst van onze nieuwe vrachtwagen is ter Maat b.v. nog completer in haar werkzaamheden en zijn wij minder afhankelijk van derden. Met onze vrachtwagen kunnen er verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd zoals aan- en afvoer van bouwmaterialen, containertransport, machinetransport, nieuwbouwtransport en nog veel meer. Deze diensten bieden wij zowel voor zakelijke– als particulieren klanten aan.

Toekomst perspectief


Met een positieve blik op de toekomst hoopt ter Maat b.v. gestaag door te groeien, te blijven innoveren en te blijven voldoen aan de vraag van de klant. Ook komen er in de toekomst mooie, nieuwe dingen aan binnen ter Maat b.v. Het ondernemersbloed giert door het lichaam en kunt u nog veel mooie dingen van ter Maat b.v. verwachten.

Door ons te blijven focussen op wat de toekomst gaat brengen hopen we jullie te mogen blijven enthousiasmeren en houd hiervoor vooral de website en onze social media kanalen in de gaten.

Bent u benieuwd wat ter Maat b.v. voor u kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wil je meer weten of dit nieuwsitem?
Neem dan contact met ons op.