Transport & handel

Vol trots hebben wij onze nieuwe vrachtwagen in ontvangst mogen nemen. Het betreft een prachtige Scania G450 B8x4*4NA 17NA voorzien van Hyva kraan/haak opbouw. Door deze stap is ter Maat b.v. minder afhankelijk van derden en kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Met de komst van onze vrachtwagen hopen wij onze groei binnen het bedrijf gestaag voort te zetten en verwachten wij veel klanten blij te maken met het leveren van deze dienst. Benieuwd naar welke transportwerkzaamheden wij aanbieden en wat dat voor u als klant kan betekenen? Lees dan snel verder.

 

 

 

Onze Scania G450 B8x4*4NA17NA voorzien van Hyva kraan/haak opbouw

Transport bij ter Maat b.v.

Ter Maat b.v. heeft haar wagenpark uitgebreid met een prachtige Scania vrachtwagen. Na het jarenlang uitvoeren van verschillende bestrating, infra- en sloopwerkzaamheden kwam ter Maat b.v. tot de conclusie dat de aanvoer van materiaal, materieel en grond een belangrijke taak is binnen het bedrijf. In het kader van verticale integratie hebben we daarom de keuze gemaakt om het transport zelf uit te voeren. Hierdoor zijn we minder afhankelijk van derden. Onze werkzaamheden liggen niet meer enkel bij het uitvoeren van bestrating, infra- en sloopwerkzaamheden. Ook voor transport, in- en verkoop van grondsoorten en verhuur van goederen en containers bent u bij ter Maat b.v. aan het juiste adres.

Welke werkzaamheden voert ter Maat b.v. uit met hun Scania vrachtwagen.

Onze vrachtwagen wordt ingezet voor diverse transportwerkzaamheden. Bij ter Maat b.v. is het mogelijk om verschillende materialen in te kopen. Dit is mogelijk voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Door de komst van onze vrachtwagen kunnen wij de materialen, dat u bij ons besteld heeft, leveren op een locatie naar wens. Hierdoor hebben wij het volledige proces in eigen beheer. Met gebruik van de Hyva kraan/haak opbouw kunnen wij de bestelde materialen afleveren en plaatsen op een plek naar wens. Ter Maat b.v. levert niet alleen verschillende soorten grond. Ook is het mogelijk om anderen goederen te leveren zoals Big Bags met zand/grint of diverse bestrating– en bouwmaterialen. Ter Maat b.v. beschikt over een stenenklem waarmee stenen geladen en gelost kunnen worden op een locatie naar wens.

Heeft u grond, groen, hout, bouw en sloop of puin dat afgevoerd moeten worden? Ook daarvoor bent u bij ter Maat b.v. aan het juiste adres. Wij komen graag bij u langs om de goederen op te laden en direct af te voeren. Ter Maat b.v. ontlast u volledig in het gehele aan- en afvoerproces van diverse goederen. Verder is onze vrachtwagen in te zetten voor overige werkzaamheden zoals containertransport, machinetransport, nieuwbouwtransport, hijswerkzaamheden en nog veel meer.

Een container huren bij ter Maat b.v.

Bent u aan het verbouwen, breken of aan het slopen in uw woning of bedrijf en heeft u een container nodig voor al het afval? Wij helpen u hier graag bij. Ter Maat b.v. biedt u de mogelijkheid om een container te huren. Wij leveren de container op een locatie naar wens. Wanneer de container gevuld is en u het afval heeft ingeladen, halen wij de container weer op en voeren het afval direct voor u af. Ter Maat b.v. biedt met haar nieuwe vrachtwagen een volledige oplossing voor aan- en afvoermogelijkheden van verschillende goederen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.